Justiinat

justiinat

Yrittäjän toiminta ja kirjanpitäjän huolellisuus testataan ensimmäisen kerran verotarkastuksessa, jossa tutkitaan niin palkanlaskenta, pidätetyt ja tilitetyt ennakonpidätykset, arvonlisäverojen laskemisperusteet ja maksutiedot ja vielä kolmanneksi tuloverotuksen osalta yhtiön tulot ja menojen vähennysoikeus.

Monta kertaa kuulemme, miksei tiliote riitä, kun siinä näkyy maksunsaaja.

Ei riitä, kun tiliote ei ole tosite, tiliote todentaa vain vain maksutapahtuman.

Tositteet, laskut, kuitit tarvitaan kirjanpitoon sen takia, että voidaan todeta, myös jälkikäteen, että niiden sisältämät tuotteet tai palvelut kuuluvat yhtiön liiketoimintaan.
Justiinamme eivät kysele asiakkailtamme puuttuvia papereita kiusallaan, vaan osoittavat ammattimaista työmoraalia hoitaakseen tehtävän, johon heidät on palkattu.


Tehdään siis jatkossakin yhteistyötä, jotta kaikki ovat tyytyväisiä, Te asiakkaamme, valtiovalta ja mekin pysymme leivänsyrjästä kiinni.


Yhteistyöterveisin

Olette lämpimästi tervetulleita kuulemaan palveluistamme lisää. Mehän emme ole "täyden palvelun tilitoimisto", olemme aikalailla erilainen, ESPOON AINOA SAVOLAINEN TILJTOEMISTO.

Pertti Riekkinen
Sudeettisavolainen

*Soittaminen 010-alkuisiin numeroihin 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %) Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@rp.fi

Riekkinen & Pojat Oy
Espoon ainoa savolainen tilitoimisto
Metsäpirtintie 1, 02130 Espoo
Puh. 010 315 3080
Fax. 010 752 0088
riekkinen@rp.fi
Kotipaikka: Kuopio, Y-tunnus: 0988055-0

© 2018 - Riekkinen & Pojat Oy
Olettehan ystävällisiä ja sovitte ajan toimistollemme etukäteen. Kiitos!